Diensten

Poortvliet Bouwadvies adviseert en ondersteunt op het gebied van huisvestingsonderzoek, bouwmanagement, ontwerp en restauratieprojecten. Hieronder leest u een uitgebreidere beschrijving van de diensten die Poortvliet Bouwadvies u aanbiedt.

Bouwmanagement

In elke fase van het bouwproces kan Poortvliet Bouwadvies een belangrijke rol spelen. Wanneer gestart wordt met de uitvoering is vaak het meeste werk al verricht. Wanneer de plannen worden gemaakt, is een bouwmanager onmisbaar. Bouwmanagement zorgt ervoor dat eisen en wensen worden vertaald in een programma van eisen en uiteindelijk worden doorgevoerd in een ontwerp, bestek en tekeningen. In deze fase is Poortvliet Bouwadvies als bouwmanager onmisbaar.

Huisvestingsonderzoek

Op het gebied van huisvestingsonderzoek kan Poortvliet Bouwadvies u van dienst zijn met het verwezenlijken van uw wensen. Hierin biedt Poortvliet Bouwadvies u de ruimte uw eigen visie uit te dragen tot groei en vernieuwing. Factoren als productie, dienstverlening, hoeveelheden, eisen, wensen, verplichtingen, financiën en mogelijkheden spelen allemaal mee in het proces. Deze factoren zullen door Poortvliet Bouwadvies meegenomen tijdens het opstellen van het huisvestingsonderzoek.

Ontwerp

Naast huisvestingsonderzoek en bouwmanagement beschikt Poortvliet Bouwadvies ook over de kwaliteiten voor het uitwerken van een bouwkundig ontwerp. De filosofie van Poortvliet Bouwadvies is om vanuit de functie de vorm te laten ontstaan. Een ontwerp wordt niet alleen gemaakt om het mooie plaatje, maar vooral om het functionele. Poortvliet Bouwadvies verzorgt voor u de aanvraag bij de welstandscommissies en de aanvraag van de bouwvergunning. De ontwerptekeningen kunnen door Poortvliet Bouwadvies worden uitgewerkt tot bestektekeningen, waarmee u de aannemer een prijsopgave kunt laten maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook de werktekeningen te laten verzorgen.

Restauratieprojecten

Poortvliet Bouwadvies heeft in de loop van de jaren een passie ontwikkeld voor restauratieprojecten. Meewerken aan de restauratie van onder andere woonhuizen, kerken, molens en musea zorgen voor een brede ervaring van Poortvliet Bouwadvies. Daarnaast is er ook meegewerkt met het behoud en de restauratie van bouwkundige monumenten.