Over

Poortvliet Bouwadvies

Poortvliet Bouwadvies is opgericht in het jaar 2007 door Jaco Poortvliet. Jaco Poortvliet is in 1990 afgestudeerd aan de HTS in de studierichting Bouwkunde. Het bedrijf bezit al bijna 30 jaar aan werkervaring en heeft al vele diverse klanten kunnen bedienen.

Aanbod

Er wordt ondersteuning verleend aan onder andere; bouwbedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen, constructiebureaus en particulieren in, maar ook buiten Zeeland. Wanneer u of uw organisatie hulp zoekt op gebied van het vormgeven van bestekken en contractvormingen zoals bouwvergunningen, bouwbegeleiding en de toezicht hierop, zit u hier op het juiste adres. Behalve dit levert Poortvliet Bouwadvies ook diensten als bouwkundige opnames en rapportage, calculatie en werkvoorbereiding en kunt u de directie rondom de bouw volledig uit handen geven.

Heeft u een bouwkundig probleem of een bouwkundige vraag? Neem dan gerust contact op! Poortvliet Bouwadvies gaat graag met u in overleg om u van het beste bouwadvies van Zeeland te kunnen voorzien.